Rakennuspiirustukset

7 Elo

Jos mielessäsi ei ole selkeää mielikuvaa siitä, mitä haluat ja mihin tähtäät, ei alitajunnalla ole suuntaa, mitä kohti liikkua. Valitse kohteeksi tietty suunnitelma, ajatus tai mielikuva. Yhdisty tähän mielikuvaan sekä mielen että tunteiden tasolla ja pysyttele sille uskollisena, niin se toteutuu. Toteutumiseen tarvitaan toistuvaa toimintaa ja uskoa. Usko on kuin siemen, joka tarvitsee kastelua ja lannoittamista kasvaakseen. Ajatteluprosessi muodostaa jälkiä mieleesi ja nämä jäljet ilmestyvät tosiasioina ja kokemuksina elämääsi. Se mitä muodostat mielikuvituksessasi on yhtä todellista kuin vaikka mikä tahansa kehosi osa. Paljaalla silmällä voit nähdä sen, mikä on jo olemassa ulkoisessa maailmassa. Samoin se minkä voit visualisoida mielessäsi, on jo olemassa näkymättömässä maailmassa. Ajatus ja toive ovat totta ja ilmestyvät jonakin päivänä näkyvään maailmaan.

Kiinalaiset sanovat, että yksi kuva vastaa tuhatta sanaa. Alitajunta pyrkii toteuttamaan kaikki kuvat, joita pidetään mielessä ja joita tukee vahva usko. Alitajunta saa kaiken toteutumaan omalla tavallaan. Aina kun pelko, puutteen ajatus tai epätoivo välähtää, voit havahtua ja kiittää kuin toive olisi jo toteutunut. Voit pitää asiaa totena huolimatta päinvastaisista todisteista. Kun affirmaatioita eli vahvistuslauseita käyttää toteutumisen tueksi tietäen mitä tekee, tietäen mihin pyrkii, se ei ole turhanpäiväistä hokemista, vaan maaliin suunnattua toimintaa, tiettyyn asiaan kohdennettua energiaa.

Harhaluulot, aiheettomat pelot, kielteiset ajatuskuviot aiheuttavat kärsimystä, samoin ihmisen vankka usko ulkoisiin voimiin ja ulkoisiin syihin. Se voidaan muuttaa vaihtamalla ajatuskuvioita. Silloin sisäinen parannusjärjestelmämme pystyy toimimaan. Sanamme ja ajatuksemme saavat niin paljon voimaa kuin panemme niihin vakaumusta ja tunnetta. Maailmaa liikuttava voima toimii hyväksemme. Voimaan ei kuitenkaan auta lisätä voimaa, henkistä väkivaltaa, väkisin yrittämistä, pakottamista tai muuta henkistä painiskelua.

Mielen toiminnasta noin 80 prosenttia on alitajuista ja siellä tapahtuvat prosessit ovat elämää säilyttäviä ja rakentavia. Alitajunta pitää yllä kaikkia kehon elintoimintoja ja on sen rakennusmestari, joka ei koskaan nuku. Suuret pyrkimykset, paremman elämän visiot, ideat ja impulssit ovat kotoisin alitajunnasta. Syvimmät vakaumuksesi ovat alitajunnan tuotetta. Se puhuu sinulle intuition, impulssien, aavistusten, vihjeiden ja ideoitten muodossa. Se kehottaa nousemaan aina ylemmäs, ksavamaan, kehittymään, etsimään seikkailua ja kulkemaan eteenpäin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: