Puhu siitä mitä haluat

29 Jou

Solusi, telomeerisi ja mitokondriosi reagoivat ajatuksiisi, tunteisiisi ja uskomuksiisi. Ne työskentelevät tiiminä hyväksesi yötä päivää. Solusi eivät kyseenalaista, ne kuulevat käskysi ja noudattavat niitä. Tietoinen ajattelusi lakkaa siksi aikaa kun nukut. Et lakkaa koskaan tuntemasta. Elossa oleminen on yhtä kuin tuntea elävänsä. Olemme sisintämme myöten tuntevia olentoja. Kehomme on rakentunut niin, että voimme tuntea elämän. Kaikki aistit ohjaavat meitä tuntemaan ja tunnistamaan eri asioita. Kehoamme peittää kauttaaltaan ohut ihokerros. Iho on tunteva elin, sen kautta pystymme tuntemaan kaiken.

Terveenä oleminen tarkoittaa sitä, että tunnet samoin kuin pienet lapset. Liikkuminen on vaivatonta ja keho tuntuu kevyeltä. ”Niin kuin hän sydämessään ajattelee, sellainen hän on.” Uskomukset ovat toistuvia ajatuksia, joihin liittyy vahva tunnelataus. Uskominen tarkoittaa sitä, että olet tehnyt päätöksesi asiasta, langettanut tuomiosi ja heittänyt avaimen menemään. Neuvotteluvaraa ei ole. Se mitä pidät totena, toteutuu kohdallasi riippumatta siitä, koituuko se hyväksesi vai vahingoksesi. Siksi kannattaa vaalia hyviä käsityksiä terveydestä ja runsaudesta. Kannattaa uskoa enemmän elinikäiseen terveyteen kuin väistämättömään sairastumiseen. Puhumme paljon enemmän sairauksista kuin terveydestä. Sairauksien tutkimiseen uhrataan valtavat määrät rahaa, terveyden tutkimiseen ei tiettävästi juuri lainkaan. Maksamme sairausvakuutusta, emme terveysvakuutusta.

Jokaisella solulla on oma tehtävänsä, ne työskentelevät yhdessä päämääränään pitää sinut elossa. Kehossasi on valtava määrä soluja. Sen mitä uskot, uskovat myös solusi. Mitä haluat? Mitä rakastat? Juuri sitä sinun on annettava kehollesi ja itsellesi. ”Toiveesi on lakini”. Ihminen on universumin mikrokosmos. Kun veteen kohdistetaan kiitollisuutta, rakkautta ja arvonantoa, veden energiataso nousee. Mitä se tähän kuuluu? Kehomme on 70-prosenttisesti vettä. Päämme sisältö on 80-prosenttisesti vettä. Solumme ovat valtaosin vettä. Solun keskus on vettä ja solua ympäröi kauttaaltaan vesikalvo.

Kiitollisuus on suuri moninkertaistaja, joten sano joka päivä monta kertaa kiitos terveydellesi ja elämäsi runsaudelle. Mikään raha ei riitä ostamaan terveyttä. Terveys on elämän lahja. Kiitollisuus on paras terveysvakuutus. Etsimme vikoja kehostamme. Jos jokin kohta kehossasi ei miellytä sinua, ohita se. Vahvista hyviä tuntemuksiasi! Jos olosi tuntuu aina kohtalaiselta tai ei juuri miltään, saat juuri sellaisen elämän. Kasvata ja vahvista hyviä tunteitasi, säädä niitten voimakkuutta.

Rhonda Byrne: Voima.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: