Kiitollisuus moninkertaistaa

4 Jou

Panetko terveydentilasi merkille vain, kun olet sairas tai sinuun koskee? Ajatteletko unta vain silloin, kun uni ei tule? Puhutko ihmissuhteistasi vain silloin, kun niissä on vaikeuksia? Huomaatko laitteet vain silloin, kun ne menevät rikki? Huomaatko sähkön vain silloin, kun jakelussa on katko? Huomaatko lapsesi vain silloin, kun he tekevät jotain kiellettyä? Tunnetko kiitollisuutta siitä, että olet elossa? Se mihin kiinnität huomiosi lisääntyy. Kiitollisuus ei maksa mitään, mutta se palkitsee sinut moninkertaisesti. Jokainen sekunti tarjoaa tilaisuuden kiitollisuuteen. Sinun ei tarvitse mennä mihinkään erityiseen paikkaan kiittämään, voit tehdä sitä kaiken aikaa missä vaan paikassa. Elämäsi tuntuu paremmalta, kun olet kiitollinen.

On olemassa muitakin keinoja, joiden avulla saat elämäsi tuntumaan hyvältä ja hauskemmalta. Kun leikit ja pidät hauskaa kuin lapset, tunnet olosi hyväksi ja elämääsi ilmaantuu lisää hyviä asioita. Kun leikit mielikuvitusleikkejä, vetovoiman laki tuo elämääsi lisää hauskoja asioita. Se ei piittaa tai tiedä, kuvitteletko ja leikitkö vai oletko tosissasi. Mitä ikinä kuvittelet ja tunnet, muuttuu todeksi. Minä istuin nojatuolissa ja kuvittelin olevani hiihtämässä raikkaassa talvisäässä; hiihdin ylämäkiä ja laskettelin alamäkiä ja välillä etenin tasamaata. Aurinko paistoi. Tein sen monta kertaa. Yhtenä päivänä huomasin olevani oikeasti lumisessa maastossa ja hiihdin oikeasti viitenä päivänä viikossa, juuri niin kuin olin kuvitellut. Kuntoni kohosi ja painoni laski. Terveyteni ja tarmoni lisääntyi.

Entä jos haluaisit olla huomattava keksijä? Voit kehittää mielikuvitusmaailmaasi, joka lapsena on toiminut ihan itsestään. Ajatus paremmasta tulevaisuudesta innostaa sinua ja alat suunnitella uusia keksintöjä. Kyhäät kapistukset mielikuvituksessasi. Kuvittelet esineen, muutat sen rakennetta, teet parannuksia ilman paperille tehtyä luonnosta. Perustat mielikuvituslaboratorion ja testaat tuotettasi siellä käytössä. Vasta sitten teet keksinnöstäsi fyysisen esineen. Näin toimi keksijänero Nikola Tesla. Hänellä oli yli 300 patentoitua keksintöä. Vaihtovirtamoottori, radio, vahvistin, langaton lähetin, loisteputkivalo, lasersäde, kaukosäädin – nämä olivat hänen keksintöjään.

Tällaiset suuret nerot olivat vaatimattomia ja pienimmästäkin kiitollisia ihmisiä; Tesla ja Albert Einstein. Einstein sanoi kiittävänsä yli sata kertaa päivässä! He kiittivät siitä, mitä muut olivat heille antaneet. Kun olet kiitollinen jostain, mitä sinulla on, pienestäkin asiasta, saat sitä lisää. Ja millaiseksi elämäsi muuttuu, kun kiität ja leikit!

Rhonda Byrne: Voima

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: