Kahlinneet rajoitukset

2 Jou

Minne ikinä menetkin, magneettikenttäsi seuraa mukana. Kaiken hyvän kuvittelu ja tunteminen saa sinut hehkumaan. Ei aikaakaan, kun vedät puoleesi kuvittelemasi hyvän. Hyvän kuvitteleminen toimii ripeästi. Mielikuvituksesi vetää puoleesi sen, mitä haluat. Pinnistä mielikuvituksesi äärimmilleen ja kuvittele haluamasi asia niin hyväksi ja arvokkaaksi kuin suinkin kykenet. Luomisprosessi on aina sama: Kuvittele, tunne ja ota vastaan. Se minkä pystyt kuvittelemaan on jo olemassa. Käytä kannustimia. Kerää ympärillesi kuvia, esineitä, tai vaikka vaatteita, jotka auttavat sinua kuvittelemaan.

Myös aistisi toimivat kannustimina. Niiden avulla tunnet konkreettisemmin, että sinulla on jo se, mitä haluat. Tunne se. Näe se. Tunne sen haju. Kuule se. Maista sitä. Historia on osoittanut, että ne jotka ovat uskaltaneet kuvitella mahdottomia, ovat murtaneet itseään kahlinneet rajoitukset. Murtamalla mielikuvituksensa rajat he ovat muuttaneet ympäröivää maailmaa. Sinun koko elämäsi on sitä, mitä olet aina kuvitellut. Ongelmana on se, että monet kuvittelevat aina pahinta!

Jos ajattelet, että haluamasi asiat ovat valtavan suuria, saat aikaan esteitä tiellesi. Niin ajattelemalla vaikeutat ja myöhästytät prosessia. Vetovoiman laille mikään ei ole suurta tai pientä, eikä se tunne aikakäsitettä. Sen sijaan ajattele toivomaasi pisteenä, oli se sitten mitä tahansa. Vaikka se olisi talo, auto, rahaa, kumppani, työ, ajattele sitä pisteenä. Se voi olla myös loppututkinto, maailmanennätyksen rikkominen, tuleminen suosituksi opettajaksi tai kirjailijaksi, tai näyttelijäksi. Vetovoiman laille kaikki on pienempää kuin piste.

Rhonda Byrne: Voima.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: